När fina linjer förvandlas till rynkor kan du inte längre behandla dem med endast en god natts sömn och din vanliga fuktcreme. Det är dags att ta till nya metoder!
1.. Boosta kollagenet
Kollagenfiber agerar likt byggstenar – de håller hyn spänstig, fast och jämn. I takt med att du blir äldre saktar din naturliga kollagenproduktion ner, vilket innebär att byggstenarna blir svagare och synliga rynkor börjar träda fram. Men den goda nyheten är att du kan boosta din hys kollagennivå!
 
Det finns många ingredienser som påstår sig boosta kollagenet, peptider är en av de allra mest intressanta – men det finns flera hundratals olika typer av peptider som erbjuder olika typer av fördelar.
 
Patenterad Tri-Peptide Technology är en kombination av tre olika peptider extraherade från vete, ris och jäst som ger hyn en effektiv kollagenboostande effekt.
 
2. Boosta fuktnivån
Tillsammans med kollagenstrukturen hjälper molekylerna av fuktbevarande hyaluronsyra (HA) till att hålla hyn vackert återfuktad och jämn. Men precis som kollagenet minskar din naturliga tillförsel när du blir äldre. Att boosta denna viktiga fuktkälla kan omedelbart hjälpa till att fylla ut rynkor.
 
HA finns i många hudvårdsprodukter men ofta som stora molekyler som inte kan absorberas av huden. Använd hyaluronsyra med låg molekylvikt – dess mindre molekyler absorberas lättare och djupare in i hyn.
3- Skydda kollagenet och fukten
Aggressorer i huden kan skada kollagenet och hyaluronsyran och få dem att brytas ner. Växtstamcellextrakt från edelweiss är känt för att skydda både kollagen och hyaluronsyra i huden från nedbrytning, vilket bidrar till att motverka framkomsten av rynkor.
 
Om du vill uppleva effekten av dessa ingredienser, prova Ecollagen Wrinkle Power. Detta hudvårdsset innehåller alla tre och reducerar omedelbart rynkor med upp till 49% – kliniskt bevisat!